PTT 1. Lig’in 28. haftasında Manisaspor’la deplasmanda karşılaşacak olan Osmanlıspor, bu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla devam etti.
Tecrübeli teknik adam Uğur Tütüneker yönetiminde basına kapalı olarak yapılan antrenmana mor-sarılı oyuncular, koşu koşusu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra koordinasyon çalışması ve 5’e 2 pas organizasyonuna geçen ekip, antrenmanın sonraki etabında ise çeşitli gol organizasyonları ve taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Önceki gün tedbir amaçlı antrenmana çıkmayan Muhammet Reis bugünkü çalışmalara çıkarken sırtında hafif ağrıları bulunan Dilaver Güçlü ise antrenmanda yer almadı. Başkent ekibi yarın öğlenden önce yapacağı antrenmandan sonra hava yoluyla maçın oynanacağı Manisa’ya hareket edecek.
GALİP’TEN GÜZEL KURTARIŞLAR
Öte yandan Osmanlıspor’un başarılı orta saha oyuncularından Galip Güzel, antrenmanda kaleciliğe soyundu. Geçen sezon ligde attığı 9 golle dikkatleri üzerine çeken ve bu sezon 3 gole imza atan Güzel, antrenman bitiminde eline kaleci eldivenlerini takarak takım oyuncularının etkili şutlarını çıkarmaya çalıştı. Sert şutları muhteşem plonjonlarla çıkarmaya çalışan Güzel, ilginç görüntüler oluştururken takım oyuncularından da yaptığı kurtarışlarla tam not aldı.