AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Sadık Atay, teşkilat ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.
Her yaptığı ziyarette milletvekili gibi karşılanan Sadık Atay, dün AK Parti Efeleş teşkilatı ile bir araya geldi. Aydın’da 6 yıl AK Parti İl Başkanlığı yaptıktan sonra, partisinden milletvekili aday adaylığını açıklayan Atay’ı, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Aytaç Arslan, Gençlik Kolları İlçe Başkanı Mustafa Kalfa ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.
Efeler binasında gerçekleşen ziyarette Atay önemli açıklamalarda bulunurken, uyum ve birliktelik mesajı verdi. AK Parti İl Teşkilatı’nda, hafta sonu 42 milletvekili aday adayı için temayül yoklaması yapıldığını hatırlatan Atay, parti Genel Merkezi’nin 7 Nisan’a kadar gerçekleştireceği kamuoyu anketleri ve bir takım özel çalışmalar ile Aydın’ın milletvekili adaylarını belirleyeceğini söyledi. Aydın’a hizmet edecek en hayırlı, uyumlu ve güçlü aday adayların hem aday gösterilmesi hem de milletvekili seçilmesi için dua ettiğini kaydeden Atay, "Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi hizmet erlerinin adeta birer kopyasının Aydın’ı milletvekili olarak temsil etmesini, ilimizin de artık kalkınan, büyüyen iller arasına girmesini istiyorum. 7 Haziran seçimleri umarım Aydınımız hakkında hayırlısı olur. Rabbim bizlere de milletvekili görevi nasip ederse teşkilatlarımız ile birlikte kentimize en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
7 Nisan’da aday gösterilse de gösterilmese de partisine hizmet etmeye devam edeceğini vurgulayan Atay, "Hizmetimiz asla herhangi bir makama, koltuğa veya şarta bağlı değildir. Zaman kimlerin gidip kimlerin kalacağını gösterecektir. İsterim ki aday adayı arkadaşlarımız, mevcut milletvekillerimiz, eski milletvekillerimiz, pozisyonları her ne olursa olsun önümüzdeki bütün seçimlerde hizmet etsinler. 7 Nisan’da aday gösterilsem de gösterilmesem de ertesi gün teşkilatlarıma teşekkür etmeye gideceğim, teşkilatımın emrinde olduğumu ifade edeceğim. Bunu hepimizin yapması gerekiyor. Ancak bu şuurla hareket edersek mesafe kat edebiliriz. Özetle meselede dertlenmemiz lazım. İçimizde yananlar olabilir, birimiz yanacak ki ötekiler ısınsın. Bu noktada gerekirse odun olmaya ve ateşe atılmaya hazırım" dedi.
AK Parti Efeler İlçe Başkanı Aytaç Arslan da, Atay’a aday adaylığının hayırlı uğurlu olmasını diledi.