Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak olan Gaziantepspor, hazırlıklarına devam ediyor.
Celal Doğan Tesisleri’ndeki antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenmanda oyuncuların neşeli oldukları gözlenirken, Okan Buruk maçtaki futboldan memnun olmadığını belirtti. Buruk açıklamasında, "Ligdeki konumumuz itibarıyla ilk yedi için yarış içindeyiz. Yukarılara çıkmak istiyoruz. Alttan gelen takımlar var. Sezon başından beri gösterdiğimiz ciddiyeti ve konsantrasyonu sezon sonuna kadar sürdürmek istiyoruz. Üstte önemli bir yarış var. Bu yarışı yapan takımlar da belli. Bu hafta Galatasaray ile deplasmanda oynayacağız. Kalan haftalarda da üstteki ve alttaki takımlarla maçlarımız var. Her hafta bizim için çok önemli. Rakiplerimizin durumuna çok fazla bakmadan işimizin en iyisini yapmak zorundayız. Her maça ortadaki 3 puana talip olarak çıkıyoruz. Bu hafta da bize yakışan şekilde mücadelemizi vereceğiz. Rakibimiz şampiyonluk yolunda özellikle son hafta puanlar kaybettiği için zorlu bir maç olacak” dedi. Buruk, kaleci Karcemarskas ile Vranjes’in sakatlığının devam ettiğini söyledi.
ELYASA: "YARIŞTAN KOPMAK İSTEMİYORUZ"
Gaziantepspor Kaptanı Elyasa ise, ligi en iyi şekilde tamamlamak istediklerini söyleyerek, "Rakibimiz elinden geleni yapacaktır. İstediklerimizi sahaya yansıtırsak iyi bir sonuçla ayrılacağımızı düşünüyorum. Hedefimiz üst sıralar, yarıştan kopmak istemiyoruz" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetini de değerlendiren Elyasa, "Ziyaret aile ortamında geçti. Kendisi futbol adına tavsiyelerde bulundu. Biz de söz verdik. Türk futbolu adına elimizden geleni yapmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.
Takımın defans oyuncusu Gökhan Süzen ise, ”Zorlu bir periyota girdik. Üç haftada iki şampiyonluk adayıyla oynayacağız. Bu maçlardan iyi sonuçla ayrılırsak, neleri başardığımızı ve nasıl bir takım olduğumuzu spor kamuoyuna göstermiş olacağız" şeklinde konuştu.