Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, GAP Tarım fuarına katılan Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) standını ziyaret etti. Bakan Yardımcısı Arzu’ya Gaziantep’e özgü özel hazırlanmış fıstıklı çiğköfte ikram edildi.
AKORT fuarcılık tarafından düzenlenen 6.GAP Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı ile 11. GAPFOOD Gıda Fuarı; Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu’nun katılımıyla, Ortadoğu Fuar Merkezinde (OFM) kapılarını ziyaretçilerine açtı.
Fuarın açılış törenine katılan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Arzu, yapılan konuşmaların ardından Gaziantep Valisi Erdal Ata ve diğer katılımcılarla birlikte fuar alanında bulunan stantları ziyaret ederek yetkililerden bilgiler aldı.
FISTIKLI ÇİĞKÖFTE İKRAMI
Gıda ve tarım sektörünün kalbinin attığı fuarda, Gaziantep Ticaret Borsası tarafından özel olarak hazırlanan standı ziyaret eden Bakan Yardımcısı Arzu, burada sergilenen yöresel ürünleri inceledi.
Stant ziyaretinde, GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, GTB Meclis Başkanı Selami Memiş ve Meclis Üyeleri tarafından karşılanan Tarım Bakan Yardımcısı Arzu, bir süre dinlendiği GTB standında Gaziantep’e özgü özel hazırlanan Antep fıstıklı çiğköftenin tadına baktı.
Fıstıklı çiğköfteyi beğendiğini ifade eden Bakan Yardımcısı Arzu, ayrıca çiğ köftelerden protokol üyelerine de ikram bulundu.
Arzu, ayrıca standa gelen çocuklarla da hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyaret sonrası GTB tarafından fuara katılanlara çiğköfte dağıtımı yapıldı.