Beşiktaş’ın başarılı futbolcusu Veli Kavlak, Beşiktaş’ı çok sevdiğini ve görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Kavlak, "Bir gün inşallah oturup anlaşmaya varırız" dedi.
Yavru Kartallar, Veli Kavlak’ı BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde ziyaret etti. Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan başarı oyuncu, önemli açıklamalarda bulundu. ’Veli Kavlak’ın askerleriyiz’ sloganını ilk duyduğunda çok şaşırdığını belirten Kavlak, "Beşiktaş taraftarının duvarlara ’Veli Kavlak’ın askerleriyiz’ yazmasını çok ilginç buldum ve doğrusu farklı yerlerde de bu kullanıldıkça sempatik geldi bana hep. Gerek tribünde gerekse de sokakta bu şekilde bir slogana ismimin uyarlanması ve bu lafın çok fazla kullanılmasından dolayı çok mutlu olduğumu söyleyebilirim" dedi.
"O ZAMANLAR TÜRKİYE’DEN HABER YOKTU"
Avusturya Milli Takımı’nı seçme nedeninden bahseden yıldız oyuncu, "Ben orada doğdum ve büyüdüm. Avusturya Milli Takımı’nda 17 yaşında forma giydim. O zamanlar Türkiye’den bir haber yoktu. Dolayısıyla zaten zorunlu olarak oranın millisi olmuş oldum" ifadelerini kullandı.
"DÜNYANIN EN GÜZEL STADI OLACAK"
Veli Kavlak, Beşiktaşlı oyuncuların başından beri kendisini olumlu karşıladıklarını, takımda çok iyi bir arkadaşlık olduğunu belirtti. Beşiktaş’ın yeni stadının dünyanın en güzel stadı olacağını belirten Kavlak, "Hepimiz merakla bekliyoruz. Hem biz futbolcular olarak hem de taraftarların futboldan alacağı keyif olarak çok üst düzey bir ortamda, çok harika deneyimler yaşayacağımızdan eminim. Beklemedeyiz yani" şeklinde konuştu.
"DÜNYANIN EN HARİKA TARAFTAR GRUBUNA SAHİBİZ"
"Dünyada bizim taraftarımız kadar harika bir taraftar grubu olduğunu sanmıyorum" diyen başarılı oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Avusturya’da milli maçlarda elli bin kişiye oynarız. Hatta Fransa’ya maça gittiğimizde seksen bin kişi önünde oynadık. Mesela geçen ay Başakşehir Stadyumu’nda belki 10 bin kişi vardı ama oradan yansıyan heyecan inanın seksen bin kişiye karşılık geliyordu. Dünyadan bizim taraftarımız kadar çılgın ve harika bir taraftar grubu olduğunu sanmıyorum."
"BANA ’DELİ VELİ’ DENMESİ HOŞUMA GİDİYOR"
Kendisine deli denmesinden de bahseden Kavlak, "Valla maçları sonradan ben de izlerken kendimi tanıyamıyorum. Saha içinde bambaşka bir insana dönüşüyorum. Hırstan kaynaklı bir delilik olabilir. Ama burada rahatız gördüğünüz gibi, sıkıntı yok. Bana ’Deli Veli’ denmesi çok hoşuma gidiyor" dedi.
"İNŞALLAH ANLAŞMAYA VARIRIZ"
"Ben hep Beşiktaş’ta kalmak istediğimi söyledim" diyen Veli Kavlak, Beşiktaş’ı çok sevdiğini ve görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Kavlak, "Bir gün inşallah oturup anlaşmaya varırız" diyerek sözlerini tamamladı.