Kütahya’da, 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde Milliyetçi Hareket Partisi’den (MHP) 3. kez milletvekili seçilen Alim Işık mazbatasını aldı.
Kütahya Adliyesi’ne gelerek mazbatasını İl Seçim Kurulu Üyesi Hakim Aysun Yıldırım’dan alan Işık, yaptığı açıklamada, seçim sonuçlarının Türkiye’ye ve Türk milletine hayırlı olmasını temenni ettiğini söyledi.
Kütahyalıların kendisini üçüncü kez destekleyerek milletvekili seçtiğini ve bunun sorumluluğu içerisinde olduğunu belirten Işık, "İnşallah önümüzdeki günlerde yapılacak müzakereler sonucunda iktidarda mı yoksa muhalefette mi görev alacağımız netleşecektir. Bu, parti yetkili organlarımızın vereceği bir karar doğrultusunda ortaya çıkacaktır. Ama nerede olursam olayım Kütahya’m için, Türkiye’m ve aziz Türk milleti için çalışacağıma herkesin inanç içerisinde olduğunu biliyorum. Kütahya’nın kaybetmesine, fakirleşmesine ve ihtiyarlaşmasına asla müsaade etmeyeceğim. Bundan sonra ilimizin kazanan bir il olması ve yaşlanan nüfusun gençleşen nüfusa dönüşmesi, fakirleşen vatandaşlarımızın zenginleşmesi için çalışacağımızın bilinci içerisindeyim. Bunun iktidar ya da muhalefet olmakla ilgisi yok. Bir milletvekili olarak bunun takipçisi olacağımı herkesin bilmesini isterim. Diğer kazanan arkadaşlara da başarılar diliyorum. Milletimiz böyle taktir etti. O taktir her şeyin üstündedir" ifadelerini kullandı. (EFE)