Türkiye’nin araç temizlik, hijyen, bakım ve koruma hizmetlerinde danışmanlık veren tek firması olan OTOVINN, Generali Sigorta’yla işbirliği yaptı.
Türkiye’nin araç temizlik, hijyen, bakım ve koruma hizmetlerinde danışmanlık veren tek firması olan OTOVINN, Generali Sigorta’yla işbirliği yaptı. Generali Sigorta’da aracının trafik sigortasını ücretsiz hesaplatanlar, Otovınn’ın 150 hizmet noktalarında aracını ücretsiz yıkatabilecek. Araç Sigortası satın alan ilk 500 kişiye Araç içi ozonlama, klima dezenfeksiyon, Su itici yağmur kaydırıcı hizmetlerinden birini ücretsiz olarak kullanacak.
CAR CARE SEKTÖRÜNDE BÜYÜK YENİLİK
Dünyada ve Türkiye’de Car Care sektöründe ilk ve tek olan Otovınn sistemi ile araçların temizlik, hijyen, bakım ve koruma hizmetleri bir anahtarlık yakınlığında sunuluyor. Araçların temizlik, hijyen, bakım ve koruma hizmetlerini nakit ödemeden kullanmanıza fırsat veren Otovınn sistemi sayesinde, kullanıcılar ekonomik fiyatlardan yararlanırken , yapmaları gereken, sadece araçları için istedikleri hizmetleri belirlemek oluyor.
Otovınn Akıllı Anahtarlık sistemi kurumsal firmalara ve kişiye özel kullanımlarda da avantaj sağlıyor. Kurumsal firmalar, en uygun fiyatlarla araçlarının ihtiyacı olan hizmetleri kendilerine verilen şifreler sayesinde internet sitesinden takip ederek, hem idari kolaylık hem de otokontrollerini sağlıyorlar. Hizmetlerin faturalandırılması sonucu da vergi avantajlarından yararlanıyorlar.Bireysel kullanıcılar ise bu ekonomik fiyatlardan ve kampanyalardan yararlanırken kendilerine en yakın lokasyonları mobil uygulamalar sayesinde veya çağrı merkezinden öğrenerek araç temizlik, hijyen bakım ve koruma hizmetlerinden yararlanıyorlar.
Otovınn kullanıcıları araçları için almak istedikleri hizmetleri Otovınn Akıllı Anahtarlığa yükleyerek başta büyükşehirler olmak üzere, hizmet ağı içerisindeki Otovınn uygulama merkezlerinde akıllı anahtarlıklarını pos cihazına okutarak gerçekleştiriyorlar.