Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ege Bölge Başkanı ve Ege Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Behlül Murat Maral, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’i makamında ziyaret etti.
Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ege Bölge Başkanı ve Ege Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Behlül Murat Maral,Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’i Belediye Başkanlığı makamında ziyaret etti. Başkan Maral görüşmede Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’e öncelikle sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekler için teşekkür etti. Başkan Maral sözlerine şöyle devam etti:
"Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin Turgutlu halkı tarafından çok seviliyor,kendisi devamlı halkın içinde ve halk tarafından kolay ulaşılabilen bir Belediye Başkanı. Yakın zamanda Turgutlu’da ciddi projeler hayata geçiyor. Özellikle gençleri ilgilendiren projeyi yakından takip ediyoruz. Kendisine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor,başarılarının devamını diliyorum."
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin gerçekleşen görüşmeden duyduğu memnuniyeti belirtti. Başkan Şirin açıklamasında şunları kaydetti:
"Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ege Bölge Başkanı ve Ege Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Behlül Murat Maral’ın ziyaretinden dolayı mutlu oldum. Gençlik ve Spor Konfederasyonu Turgutlu İlçe Teşkilatı ile devamlı irtibat halindeyiz. Farklı ve topluma faydalı projeleri hayata geçiriyorlar, yakından takip ediyor ve destek veriyoruz."