Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Kargıcak ve İmambekirli mahallelerini ziyaret ederek, burada vatandaşların taleplerini ve sorunlarını dinledi. Mahalle ziyaretlerinde, yoğun bir ilgiyle karşılanan Başkan Turgut, İlçe Belediyesinin ve Büyükşehir Belediyesinin görevlerini anlattı.
Şehir merkezinde düzenlediği esnaf ve ev ziyaretlerinin yanında, çevre mahallelerde ki vatandaşların istek ve sorunlarını da yerinde dinleyip tespit eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, hizmet almayan hiçbir mahallenin olmayacağını anlattı.
Beraberinde Başkan Yardımcısı Zarif Korkmaz, Garaj Amiri Mustafa Güler, CHP İlçe Sekreteri Ersin Servi ve Belediye Meclis Üyesi Osman Şen ile birlikte Kargıcak ve İmambekirli mahallelerini ziyaret eden Belediye Başkanı Mustafa Turgut, “İlçe Belediyesi olarak mahallelerimizin sorunlarını ve isteklerini yerinde ve zamanında çözüyoruz. Fakat vatandaşlarımızın Büyükşehir yasasını yeterince bilmeleri ve öğrenmeleri gerekiyor. İlçe Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi üzerlerine düşen görevleri en iyi şekilde yaparsa, halkımız mağdur olmayacaktır. İşte Silifke Belediyesi olarak bizler vatandaşlarımızın istek ve sorunlarını yerinde dinliyor, tespit ediyor ve çözüm yolları üretiyoruz. İlçe Belediyesi olarak bütün gayretimizle üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. Yaptığımız çalışmalarla hizmet almayan hiçbir mahalle bırakmayacağız” dedi.
Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’un mahalle ziyaretlerinde ilk durağı Kargıcak Mahallesi oldu. Kargıcak Mahalle Muhtarı Ali Rıza Öztekin ve mahalleli tarafından karşılanan Başkan Turgut, kahvehanede vatandaşlarla sohbet etti.
Kargıcak Mahalle Muhtarı Ali Rıza Öztekin, Başkan Mustafa Turgut ve ekibine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, mahalle içi yolların bakımı ve temizlik çalışmalarının daha düzenli yapılması gerektiği talebinde bulundu. Belediye Başkanı Mustafa Turgut, eksikliklerin ve taleplerin kısa zaman içerisinde çözüleceğini, vatandaşların mağdur olmaması için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.
Kargıcak Mahallesi’nin ardından İmambekirli Mahallesi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, burada mahalle sakinlerinin isteklerini ve sorunlarını dinleyip, yerinde not aldı. İsteklerin ve sorunların çözümü için ilgili başkan yardımcılarına ve Garaj Amirine talimatlar veren Başkan Turgut, “Sizlerle birlik ve beraberlik içerisinde bütün sıkıntıları çözeceğiz. Yeter ki herkes sorumluluğunu ve görevini bilsin. Belediyeler hizmet için gelmiştir ve her mahallesine eşit hizmet götürecektir. Bizlerde sizlerin sıkıntılarını ve taleplerini çözmek için elimizden geleni yapacağız. Sadece İlçe Belediyesinin sorumluluğunda olan sıkıntıların değil, Büyükşehir Belediyesine ait sıkıntıların çözümü içinde girişimlerde bulunacağız. Yetkili makam ve mevkileri bilgilendirerek, sorunların çözümü için ısrarcı olacağız. Burada önemli olan vatandaşlarımızın rahat, refah ve huzurlu bir şekilde yaşamlarını sürmelerini sağlamaktır” dedi.
Silifke Belediyesi olarak her mahalleye eşit hizmet götürdüklerini açıklayan Başkan Mustafa Turgut, mahalle sakinlerinin isteklerini ve sorunlarını kısa zaman içerisinde çözmeye gayret gösterdiklerini, imkanlar dahilinde vatandaşların mağdur edilmediğini vurguladı.