Eyyübiye Belediyesi öğrencilerin karne heyecanı yaşadığı okulların son gününde başarılı ve maddi durumu iyi olmayan öğrencilere tablet bilgisayar hediye etti.
Eyyübiye Belediyesi’nin eğitime ve öğrencilere yatırımı devam ediyor. Eğitim öğretim yılı öncesi okullarda bakım ve onarım çalışmasıyla başlayan süreç yıl içerisinde çeşitli etkinliklerle devam etti. Okulların son günü olan ve öğrencilerin hem karne heyecanı hem de 3 ay sürecek tatile girmenin mutluluğunu yaşadığı bugün de Eyyübiye Belediyesi öğrencileri yalnız bırakmadı. Eyyübiye Belediye Başkan Vekili İlhami Günbeği, Eyyübiye ilçe sınırları içerisinde bulunan Mehmet Akif İnan İlköğretim Okulu öğrencileriyle bir araya gelip, okullarda sosyal kültürel etkinliklere katılan ve derslerinde başarılı olan öğrencilere tablet bilgisayar ve çeşitli hediyeler verdi.
Okulun bahçesinde düzenlenen törenin ardından 4 C sınıfı öğrencilerine karne dağıtan ve öğrencilere yaz tatilinde bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulunan Başkan Vekili Günbeği şunları söyledi, "Öncelikle öğrencilerimizin heyecanına ve mutluluğuna bizler de ortak olurken öğrencilerin sevinci bizleri çok mutlu etti. Öğrenci yıllarımıza döndük. Belediye başkanımız Sayın Mehmet Ekinci il dışında önemli bir programda olduğu için bugünkü programa katılamadığından dolayı bizler vekâleten katıldık. Aynı zamanda bugün çocuk işçiliği ile mücadele günüdür. Karne dağıtım günü ve tiyatro grubunda başarılı olan hem derste başarılı olan, hem de tiyatro grubunda başarılı olan öğrencilerimize Eyyübiye Belediyesi olarak çeşitli hediyelerle birlikte tablet hediye ettik. Öğrencilerimize bir ömür boyu başarılar dilerim. Yaz tatillerinde hem kitap okuyacakları sözü verdiler hem de sportif faaliyetlere ağırlık vereceklerini belirttiler. Eyyübiye Belediyesi olarak eğitimin öğretimin her zaman yanındayız. Eğitim öğretimin olduğu yerde Eyyübiye Belediyesi elinden gelen bütün desteği gösteriyor. Gerek okul park, bahçe düzenlenmesi, laboratuarlara destek amaçlı Eyyübiye belediyesi sürekli destek vermeye devam edecektir.’’
Mehmet Akif İnan İlkokulu Okul Müdürü Mehmet Göbek de, ‘’Bugün çocuklar için karnelerin verildiği gündür. Eyyübiye Belediyesi okulumuzu ziyaret ederek özellikle tiyatroda başarı gösteren öğrencilerimize tablet bilgisayar ve çeşitli hediyeler takdim ettiler. Bizler Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye, başkan yardımcılarına ve ekibine bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz. Bizler çocukların yanındayız, bizler eğitimin yanındayız, insanlarımızın yanındayız mesajını bizlere Eyyübiye belediyesi verdi’’ dedi.