Antalya’nın Manavgat ilçesinde faaliyet gösteren MATSO üyeleri, Konya’da gerçekleştirilen 2015 Konya Tarım Fuarı’na katıldı.
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş’ın da aralarında bulunduğu oda üyeleri, TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen 2015 Konya Tarım Fuarı’nı ziyaret ederek tarım makineleri ve ekipmanlarında teknolojik gelişmeleri inceleme fırsatı buldu.
MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Orta Doğu’nun en büyük tarım fuarlarından olan 2015 Konya Tarım Fuarı’nda özellikle Türkiye’nin ürettiği ürünleri yerinde gördüklerini belirterek, "Kullanıcı ve üreticiyi bir araya getiren fuarda üyelerimiz kendi sektörlerindeki gelişmeleri makine ve teçhizatlarını yakından takip etme imkanı buldular. Fuar üyelerimizin vizyonunun gelişmesine katkı sağlayarak sektörlerindeki yenilikleri ve trendleri görerek inceleme fırsatı sağladı. Son gelişmeleri üyelerimizin yerinde görmesi adına gerçekleşen organizasyonlara üyelerimizin katılmasını önemsiyoruz" diye konuştu.