Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 2014-2015 eğitim öğretim yılındaki yarışmalarda 3 spor branşında 4 il birinciliği elde eden TOKİ Levent Çetinkaya Ortaokulu öğrencilerini kabul etti.
Meclis salonundaki ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Aydoğan, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Serdar Şen, beden eğitimi öğretmeni ve öğrenciler katıldı. Başkan Palancıoğlu’na öğrencilerin başarısıyla ilgili bilgi veren öğretmenler, yıl içinde yapılan yarışmalarda erkek futbol takımı, hentbol erkek takımı ve hentbol kız takımının bölge ikinciliği ile il birinciliği, badminton erkek takımının ise il birinciliği elde ettiğini anlattı. Öğrencilerin okulun açıldığı 4 yıl öncesinden bugüne kadar toplam 30 kupa kazandıkları belirtildi.
Sporda derece elde eden 36 öğrenciyi tebrik eden Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, kendilerine önemli tavsiyelerde bulundu. Başkan Palancıoğlu, "Sporda veya başka bir alanda başarılı olunduğunda derslerde başarısızlık olabiliyor ama sizde bu olmamış. Buna sevindim. Benim çocuklarımda sizler gibi sporla uğraşıyor. Çok faydasını gördük. Sizlerin de sporda çok daha başarılı olacağınıza inanıyorum. Çünkü spor size ayrı bir motivasyon sağlıyor" dedi.
Başkan Palancıoğlu, öğrencilere şu tavsiyelerde bulundu: "Sizden sadece spor ve derslerde başarılı olmanızı değil, kitap okumakta da başarılı olmanızı tavsiye ediyorum. Ne kadar çok kitap okursanız, kendinizi o kadar iyi ve donanımlı yetiştirmiş olursunuz. Ayrıca dil öğrenmeniz de çok önemli. Bütün bunları yaparsanız topluma faydalı, örnek bir birey olmuş olursunuz. Sosyal medyayı eğlenceden ziyade kendinizi yetiştirmeye ve bilgi edinmeye yönelik kullanın. Zor şartlar altında çalışarak bu başarıları elde etmeniz takdire şayan. Biz de elimizden geldiğince sizlerin fiziki olarak daha iyi şartlarda sporda çalışmanıza katkı sağlayacağız. Sizleri tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum"
Konuşmasının ardından Başkan Palancıoğlu, futbol, hentbol ve badminton branşlarında derece elde eden TOKİ Levent Çetinkaya Ortaokulu öğrencilerine eşofman ve çeşitli hediyeler verdi.