Iğdır İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal, günümüzde özellikle bayanların şiddete maruz kaldıklarını belirterek, bayanların kick boks ve benzeri sporlara daha yoğun ilgi göstermeleri temennisinde bulundu.
Iğdır Polis Gücü Spor Kulübü Kick Boks Takım Antrenörü Metin Işık ve Besti Aydeniz Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan takım sporcuları, 26 Mayıs-3 Haziran 2015 tarihleri arasında Isparta’da yapılacak Kick Boks Türkiye Şampiyonası öncesi Iğdır Polis Gücü Spor Kulübü Başkanı ve İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal’ı makamında ziyaret ettiler. Sporcuları makamında kabul eden İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal, Türkiye şampiyonasına katılacak bayan sporculara her zaman maddi ve manevi olarak yanlarında olduklarını, Iğdır ilini ve emniyet teşkilatını en iyi şekilde temsil edeceklerine olan inancını dile getirerek, başarılı bir şampiyona geçirmelerini ve iyi derecelerle dönme temennisinde bulundu.
Bayan takım sporcularına polis olmaları yönünde teşvik ve tavsiyelerde bulunan Emniyete Müdürü Babal, günümüzde özellikle bayanların şiddete maruz kaldıklarını, kick boks ve benzeri sporlara daha yoğun ilgi göstermeleri temennisini dile getirdi.
Gerçekleşen ziyarette bayan sporcular, İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal’a, Iğdırlı girişimci bayanlarca üretilen yöresel önemi bulunan patlıcan reçeli hediye ettiler.