ORDUSPOR teknik direktörü Ziya Doğan, genç takımdan kadroya kattığı oyuncularına güvendiğini belirtti.
Ziya Doğan, devre arasında ayrılan oyuncuların yerine altyapıdan takıma kattıkları oyuncuların kısa sürede müthiş oyun sergilediğini söyledi. Golsüz biten Adanaspor maçında gençlerin performansını tüm Türkiye'nin gördüğünü vurgulayan Ziya Doğan, şöyle devam etti:
"Büyük bütçelerle transfer yapmış devre arası takviye yapmış takımlara karşı genç oyuncularla mücadele ediyoruz. Takım oyununu çok iyi oynuyoruz. Bu takımın taktiksel anlamda çok işler yaptığını görüyoruz. Ben oyuncularımın hepsinin alınlarından öpüyorum. Genç oyuncularla 3 haftadır oynadığımız oyun Türkiye'ye ders olarak okutulur."
"FİNAL PASLARINDA SIKINTI YAŞIYORUZ"
Oyuncularının iyi mücadele etmesine rağmen gol bulamadıklarını, final paslarında sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Ziya Doğan, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Ancak gol sıkıntımız var, final paslarında sıkıntı yaşıyoruz ama müthiş bir takım ruhuyla oynuyouz. Teknik direktörlük hayatımda çok duygulu günler yaşadım ama Adanaspor maçında apayrı bir duygu yaşadım. Bu gençlere inanıp onlara imkan verip bir şeyler eklediğin zaman alabiliyorsun. Onlarla gurur duyuyorum."

FOTOĞRAF