Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili adayı Av. Zeynel Balkız, MHP Yunusemre İlçe teşkilatı ile birlikte yaptığı esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Balkız hizmet için çıktığı yolda emin adımlarla ilerlemeye devam ederken, esnaf ve vatandaşları da ihmal etmiyor.
MHP Manisa Milletvekili adayı Av. Zeynel Balkız ziyaretleri kapsamında ilk olarak Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye mahallesinde bir mobilya mağazasının açılışına katıldı. Uras Hasgönüllü ve Murat Benzer’in mobilya mağazasının açılış törenine katılan Balkız, Hasgönüllü ve Benzer ailelerine gelişmekte olan Muradiye’nin ekonomisine, kalkınmasına canlılık sağlayacak olan yeni iş yerlerinin, mağazaların çoğalmasını dileyerek bereketli ve hayırlı kazançlar olmasını temenni etti.
ESNAFI DA ZİYARET ETTİ
Muradiye’deki açılış töreninin ardından Yunusemre İlçesi Merkez Efendi Mahallesinde esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştiren Balkız vatandaş ve esnaftan büyük teveccüh gördü.
Esnafın daveti üzerine çay molası veren Balkız’ı gören vatandaşlar Balkız’ı çiçeklerle karşıladılar.
Yolda yürürken önüne geçen yeni evlenecek bir çift ise Balkız’a ‘Hayırlı olsun vekilim’ temennisinde bulunurken Balkız da damada bir ömür boyu mutlu olmalarını saygı ve sevgi çerçevesinde evliliklerinin uzun, yuvalarının bereketli olması temennisinde bulundu.
VATANDAŞ BORCUNU BORÇLA KAPATIYOR
Balkız yaptığı esnaf ziyaretlerinin ardından gerçekleştirdiği açıklamasında, “Gördüğünüz üzere mesir haftasındayız. Esnafımızın yüzünün gülmesi gereken günlerden bir gün fakat hükümet politikaları yüzünden esnaf siftah yapamaz hale geldi. İşyerleri boş, vatandaşlarımız bakıp çıkıyor, alışveriş etmek istiyor ihtiyacı var ama cebinde parası yok. Kredi kartları borçları var. Kredi Kartlarının limitleri dolmuş, borcu borçla kapatır hale gelmişler.” dedi.