Salihli Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) bazı sektörlere yönelik yapılan anketlerin değerlendirmesi ve sektörlerdeki sorunların tespit edilmesi amacıyla üyeleriyle bir toplantı düzenledi.
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıda, üyeler, kendi meslek gruplarına yapılan anket sonuçlarını değerlendirdi. Çözüm önerilerini üreten üyeler, yapılabilecekleri Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel ve yönetim kurulu üyelerine iletti.
Toplantıda, Salihli TSO’dan bazı görevliler, üyelere anket sonuçlarını açıkladı. Sonuçlarda, işletmelerde çalışan personelin eğitim durumunun düşük olduğuna dikkat çekildi.
Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, daha önce toprak sanayi, sağlık, sigortacılık, inşaat sektörlerine yönelik olarak yapılan anket uygulaması yaptıklarını ifade etti.
Tarım sektöründe faaliyet gösteren firmaların genelde 10 yıl ve daha fazla süredir faaliyet gösterdiğini anlatan Yüksel, kalifiyeli elaman sıkıntısının yaşandığını da sözlerine ekledi.