Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubu lider tamamlayarak şampiyon olan Yeni Malatyaspor’un mabedi İnönü Stadı, PTT 1. Lig’e hazırlanıyor.
İnönü Stadı’nı PTT 1. Lig’e hazır hale getirmek için çalışmalara başlayan Türkiye Futbol Federasyonu, Malatya’ya bir heyet göndererek hem İnönü Stadı’nı hem de yeni yapılacak olan statta incelemelerde bulundu. Federasyon yetkilileri, Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Selim Pilten, Gençlik Spor Şube Müdürü, Futbol Federasyonu Sorumlusu ve İl Güvenlik Kurulu sorumlusu ile birlikte İnönü Stadı’nda incelemelerde bulundu.
İlk incelemeyi stadın güvenliği ile ilgili olarak yapan heyet, daha sonra e-bilet sistemi ile ilgili kulüp yetkililerine bilgi verdi.
TFF yetkilileri ile birlikte stadı gezen Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Selim Pilten, stadı yeni sezona hazır hale getirmek için çalıştıklarını söyledi.
Yeni Malatyaspor’un PTT 1. Lig’e çıkmasından dolayı Türkiye Futbol Federasyonu’ndan heyetle beraber incelemelerde bulunduklarını belirten Pilten, “Heyet ile beraber İnönü Stadyumu’nda incelemelerde bulunuyoruz. İlk inceleme stadyumun güvenliği ile ilgili, ikinci inceleme ise e-bilet uygulaması ile alakalı. Mevcut stadımızda incelemeler yapılıp buradan da yeni yapılacak stadyuma geçeceğiz. Orada ki incelemeler tamamlandıktan sonra bir rapor hazırlanacak ve bu rapor neticesinde biz Yeni Malatyaspor Kulübü olarak, Gençlik Spor da kendi adına gerekli düzenlemeleri yapacak. Stadyumumuzu PTT 1. Lig’e hazır hale getireceğiz” dedi.