Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi, "Hafta içi fırsatları" uygulamasıyla bu kez fiyatları eğlence için indirdi.
Optimum Outlet AVM’de sinema, bowling ve buz pisti keyfini de doyasıya yaşayabilmeleri için indirimli gün uygulaması başlatıldı.
Halk günü uygulamasıyla, Türk ve dünya sinemasının vizyon filmlerinin ev konforunda izlenmesine olanak tanıyan Avşar Sinemaları’nda film keyfi her çarşamba günü 7 TL olarak belirlendi. Sık sık yeni filmlerin özel gösterimlerinin yapıldığı, yönetmen ve oyuncularının sinemaseverlerle buluştuğu Avşar Sinemaları’nda film izlemek artık daha eğlenceli ve ekonomik hale geldi.
“Büyük Eğlence Büyük İndirim” sloganıyla başlatılan kampanya sayesinde, 7’den 70’e her yaş grubundan tutkunu olan ve dünyanın en keyifli salon sporlarından birisi olarak bilinen bowlinge katılmak da kolaylaştı. Optimum’daki Playbowling Salonu’nda oyun, eğlence ve spor üçlüsünün karışımı olan bowling coşkusunu yaşamak her Perşembe gününe özel olarak 6 TL’ye indirildi.
Optimum’da özellikle çocukların ve gençlerin en çok sevdikleri etkinliklerden birisi olan buz pistinde kaymak da yeni kampanya indirimleri nedeniyle daha cazip hale geldi. Buz pateni yapma keyfinin seans ücreti ise her salı ve cuma günlerine özel 6 TL olarak belirlendi.