Vali Şehmus Günaydın, Araç ilçesini ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Vali Günaydın’a, Kaymakam Halil İbrahim Çelik, Belediye Başkanı Mustafa Ayanoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Yüksel Özdemir ve İl Genel Meclisi Üyeleri Hamdi Boz ile Süleyman Bayın eşlik etti.
Vali Günaydın, ilk olarak Araç Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nu ziyaret ederek, öğrencilerle birlikte kahvaltı yaptı. Daha sonra Vali Günaydın, Okul Müdürü Erol Çangır’ın istek ve taleplerini dinledi.
Vali Günaydın, okuldaki eksikliklerin en kısa sürede giderileceğini belirterek, sınıfları gezdi.
Ardından Araç’a bağlı İğdir köyüne giden Vali Günaydın, İğdir köyünde bir kıraathanede köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarların sorunlarını dinleyen Vali Günaydın, İğdir köyünün yaşadığı sorunların çözüme kavuşturacaklarını belirtti.
İğdir köyünde ciddi bir çalışma yapacaklarını ifade eden Vali Günaydın, programlarında köy yolları ve içme suları ile ilgili yoğun bir çalışma planı olduğunu söyledi.
Vali Günaydın, burada muhtarlarla görüştükten sonra, İğdir köyünde bulunan Çeliker Taekwondo Spor Kulübü öğrencilerini ziyaret etti. Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Vali Günaydın, İğdir köyünden ayrılarak, Araç Kaymakamlığını ve Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti.