Memur-Sen’e bağlı Bayburt Eğitim-Bir-Sen yeni yönetimi Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Selçuk Coşkun’u ziyaret etti.
Ziyarete Memur-Sen Bayburt İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bayburt Şube Başkanı Fikret Özbey, Eğitim-Bir-Sen Başkanvekili Ekrem Akbaş, Eğitim-Bir-Sen Başkan Yardımcıları Adem Durulmuş, Bülent Koçyiğit, Adil Kacır, Kenan Turan katıldı. Ziyarette Memur-Sen Üniversite temsilcilerinden Yrd.Doç.Dr. Nevzat Aydın, Adnan Tosun, Hacı Dursun Sarıdoğan, Cuma Aytemur, Mehmet Çakmak da hazır bulundu.
Ziyaret sırasında Eğitim-Bir-Sen yeni ve genç yönetimi Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Selçuk Coşkun ile tanışarak bilgi alışverişinde bulundu.
Rektör Coşkun Eğitim-Bir-Sen’in genel teşkilat yapısı hakkında bilgi aldıktan sonra teşkilatı tanıma fırsatı bulduğundan dolayı ziyarete gelen ziyaretçilere teşekkür etti.
Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektör Coşkun, ‘Üniversitemizde gözle görünür eserler görmek istiyoruz. Sivil toplum kuruluşlarının eğitim adına yapacak etkinliklerini destekliyoruz. Kitleler nezdinde etkili, yönlendirici, bilgilendirici ve bilinçlendirici etkinliklere her zaman açığız. Konferans, panel, forum gibi öğrencilerin ilgisini çeken onların gelişmesine katkıda bulunan etkinliklerin artmasını istiyoruz. Üniversitemizdeki 30’dan fazla öğrenci kulübü ile etkili ilişkiler kurularak, onlarla diyalog içerisinde olunması bizleri memnun edecektir.’ dedi.
Memur-Sen Bayburt İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bayburt Şube Başkanı Fikret Özbey ise eğitim sistemi olan her yerde Eğitim-Bir-Sen’in her zaman desteğinin olacağını belirtti. Özbey, ‘Eğitim-Bir-Sen ve Bayburt Üniversitesi arasında köprü vazifesi olacağız. Üniversite ile irtibat içerisinde eğitimdeki başarı seviyesinin çıtasını yükseltmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. ‘ ifadelerini kullandı.
Bayburt Eğitim-Bir-Sen heyeti daha sonra Yılın Fikir Adamı seçilen Türkiye’nin önde gelen eğitim filozofu Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Necmettin Tozlu’yu ziyaret etti. Eğitim-Bir-Sen heyeti Tozlu’ya başarılarının devamını dileyerek, alınan ödülün Eğitim, Bayburt ve Tozlu adına mutluluk verici olduğunu kaydetti.