Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası, şehir içi minibüslerine siyah kurdele bağlayarak Özgecan Aslan cinayetine tepki gösterdi.
Özgecan Aslan cinayetine sessiz kalmayan Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası, 42 Nolu Motorlu Taşıtlar Kooperatifi’nde Özgecan Aslan cinayetini protesto etti. Kooperatife bağlı 47 adet şehir içi minibüsüne siyah kurdele bağlayan şoförler, hunharca işlenen cinayeti kınadı.
Yaşanan üzücü olayın herkesi derinden etkilediğine vurgu yapan Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal, bu tür olayların asla yaşanmaması için yerel bazda çalışma başlatacaklarını belirterek; “Yerel bazda kendi üyelerimizin psikolojik ve teknik eğitim eksikliklerini gidermek için hemen çalışmalara başlayacağız. Böyle bir olay olmaması için her türlü sorumluluğu yerine getireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Olaydan çok üzgünüz. Ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. İnşallah bu ülke bir daha böyle bir olay yaşamaz. Milas şoför esnafı olarak üzüntülerimizi dile getiriyoruz, lanetliyoruz, kınıyoruz" dedi.