Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, düzenlenen halk gününde vatandaşları makamında kabul ederek onların sıkıntı ve taleplerini dinliyor. Başkan Duruay, Gölbaşı’nda yaşayan vatandaşlardan gelen istek ve talepleri anında değerlendiriyor.
Katılımcı yerel yöneticiliğin gereği olarak düzenlenen halk gününde her kesimden vatandaş, belediye ile ilgili talep, şikâyet ve önerilerini bizzat Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’a anlatma imkanı buluyor.
“GÖLBAŞILI’NIN SORUNU BİZİM SORUNUMUZ”
Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşılı hemşerilerinin sorunlarını ve sıkıntılarını çözmek için göreve geldiğine dikkat çekerek “Hemşerilerimizin ne sorunu varsa Belediye imkânları ölçüsünde çözüme kavuşturmak bizim en öncelikli görevimizdir. Bu nedenle Gölbaşı Belediyesi’nin kapıları vatandaşlarımıza her zaman açıktır. Gölbaşılılarla el ele olmanın ve problemlerine çözüm üretmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Başkan Fatih Duruay, halk günlerinde vatandaşlardan gelen isteklere göre bir yandan problemlere çözüm bulmaya çalıştıklarını da ifade etti.