Uzakdoğu dövüş sporu "Muay Thai" de, üç yıl üst üste şampiyonluk kazanan Adana Star Akademi Spor Kulübü sporcuları, Antrenörü Hakan Şahade ile birlikte kulübün sağlık sponsoru olan Özel Adana Avrupa Hospital’ı ziyaret etti.
30 Mart- 4 Nisan Türkiye Muay Thai Federasyonu tarafından Adana’da düzenlenen Muay Thai Türkiye Şampiyonasına katılıp büyükler kategorisinde 6, gençler kategorisinde 4 madalya olmak üzere toplam 10 madalya kazanan kulüp sporcuları ve antrenörü Avrupa Hospital’da coşkuyla karşılandı.
Muay Tai‘de en başarılı spor kulüplerinden biri olan Adana Spor Akademi Spor Kulübü Antrenörü Hakan Şahade ve sporcular, Özel Avrupa Hospital Başhekimi Op. Dr. Yaşar Ergören, Genel Direktörü Dr. Cem Murat Bozok ve Ortopedi ve Travmatoloji Opr. Dr. Yusuf Ünal, Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Leman Yurtsal tarafından tebrik yağmuruna tutuldu.
Sporcunun her zaman yanında olduklarını söyleyen Özel Avrupa Hospital Başhekimi Op. Dr. Yaşar Ergören,"Sponsor olduğumuz sporcularımızın başarısını görmek Avrupa Hospital olarak bizleri çok mutlu ediyor. Onlarla gurur duyduk. Kardeşlerimizin yaptıkları sporda başarılı olmasına en küçük bir katkıda biz sağlayabiliyorsak ne mutlu bizlere" dedi.
Muay Thai’de Dünya ve Avrupa Şampiyonaları’nda Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandıklarını söyleyen Star Akademi Spor Kulübü Antrenörü Hakan Şahade, "3 yıldır üst üste şampiyon oluyoruz. Bize sürekli destek olan sponsorumuz Avrupa Hospital ailesine çok teşekkür ederiz" diye konuştu.