Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ‘Okul Tabanlı Değerlendirme Akredite ve Kalite Sistemi Bilgilendirme Toplantısı’ düzenlendi.
Hekimevi’ndeki toplantıya, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Çalışkan başkanlık yaptı. Toplantıda, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından okulların sistematik bir yapı ve kurumsallaşma adına yapılacak olan faaliyetlerin sunumu yapıldı.
Eğitimde kalite yönetimi içeriği ve işleyişi hakkında genel bilgiler veren İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Çalışkan, “Amacımız, yetersiz ve geliştirilebilir okullarımıza yönelik çalışma başlatacağız. Bu okullarımızı üst seviyeye nasıl çekebiliriz çabasındayız. Akademik başarıdan ziyade eğitim amaçlı faaliyetlere öncelik vererek yönetici arkadaşlarımızın dikkatini çekip eğitimi daha iyi yerlere taşımak adına hedef göstermek istiyoruz. Diğer kurum ve yetkililerle görüşmeler sağladık ümit ediyorum önümüzdeki günler içerisinde ilimizi hak ettiği yere getireceğiz. İl Milli Eğitim Müdürümüz Turan Akpınar’ın talimatları doğrultusunda şu an bunun gayret ve çabası içerisindeyiz” dedi.
Karşılıklı görüş alış verişin ardından toplantı son buldu.