Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, son seçim çalışmasında da yoğun bir program izledi. Tarıkdaroğlu, kentin birçok yerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sandık güvenliğinin ve seçimin önemini anlattı.
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında son ziyaretlerini de tamamladı. Tarıkdaroğlu sabahın erken saatlerinde gençlerle buluşup onlarla sohbet ettikten sonra Vani Efendi Mahallesindeki esnafları iş yerlerinde ziyaret etti. Esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyen Zafer Tarıkdaroğlu 7 Haziran seçimlerinin önemini anlattı. Halkın son virajda demokrasi, istihdam ve kalkınmadan yana oy kullanmasını isteyen genç aday daha sonra Eski Aşkale Garajında bulunan esnafları ziyaret etti.
Zafer Tarıkdaroğlu seçimin sandıkta kazanılacağını belirterek, “Seçim sandıkta kazanılacağı için de sandık hepimizin namusudur. Onun için bizim 7 Haziran sabahından seçimlerin biteceği ve o tutanakların teslim edileceği ana kadar sandık başından ayrılmamamız gerekiyor. Gerekli önlemler güvenlik güçlerimiz tarafından alınacaktır. Ve yine aynı zamanda şunun altını çizmeliyim ki sandığa gölge düşürmeye çalışanlara milletimiz sandıkta verdiği oyla tokadını vuracaktır.” diye konuştu.
Tarıkdaroğlu son olarak “Sevgi Yürüyüşü” programına katıldı ve vatandaşlarla beraber yürüdü.