DÜNYA artistik bilardo şampiyonu Fransız Florian Venom Kohler, bir bilardo salonunun davetlisi olarak geldiği Edirne’de gösteri yaptı. Kohler, bilardo masasına çıkardığı erkek mankenle istediği doğru atışı yapamayınca, "Olmadı çünkü kadın değil" esprisi yaparak erkek mankene kadın peruğu taktı.
Üç defa artistlik bilardo dünya şampiyonu olan Fransız Florian Venom Kohler, Edirne’de açılan bilardo salonunun davetlisi olarak kente geldi. Şükrüpaşa Mahallesi’ndeki salonda ilgiliyle karşılanan 27 yaşındaki Kohler, hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Türkiye’ye daha önce bir kez tatil için geldiğini anlatan Kohler, kendisine izleyenlere çok özel şovlar hazırladığını söyledi.
KADIN PERUĞU HERKESİ GÜLDÜRDÜ
Istakasıyla hünerlerini sergileyen Kohler, becerisiyle izleyenleri heyacanlandıran bir gösteri sundu. İzleyenler arasından bir erkeği bilardo masasına yatıran Kohler, topu kolları arasından geçirerek deliklere sokmaya çalıştı. İlk 3 denemesinde başarısız olan Kohler, "Olmadı, çünkü manken kız değil" esprisi yaparak yanında getirdiği bir kadın peruğunu erkek mankenin başına taktı. Daha sonra yeniden aynı atışı deneyen Kohler, bu kez başarılı olunca büyük alkış topladı. Gösterinin ilerleyen bölümlerinde kadın mankenlerle de şovunu devam ettiren Kohler, yaklaşık 1 saat boyunca izleyenler tarafından büyük bir dikkatle takip edildi.
Bilardo salonu sahibi Güray Özbek, dünyaca ünlü bir sporcuyu Edirne’de ağırladıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Kohler’in 3 kez dünya artistlik dünya şampiyonu olduğunu anlatan Özbek, “Türkiye’ye ilk kez gösteriye geldi. Çocukluğundan bu yana bilardo oynuyor ve 2011, 2012 ve 2013 yıllarında Amerika ve Çin’deki dünya şampiyonalarında birinci oldu. Öyle bir değeri Edirne’de görmek çok güzeldi” dedi.

FOTOĞRAFLI