Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Yönetim Kurulu Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’ı makamında ziyaret etti.
Tekkeköy Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette ASKON Yönetim Kurulu tarafından Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’a derneğin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler sunuldu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “İlimizdeki iş adamlarını bir araya getirerek küçük ve orta ölçekli işletmeler ve müteşebbislerin aynı çatı altında toplanmasında ASKON’un stratejik önemini görüyoruz. Güzel ve anlamlı çalışmalara, işlere imza attığınızı da biliyoruz. Görüyorum ki çoğunuz ilçemiz sınırlarında faaliyet gösteren, işyeri olan iş adamlarımızsınız. Bizler tüm sivil toplum örgütlerini önemsiyor ve faaliyetlerine elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Sivil toplum örgütleri demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarındandır. Ziyaretinizden dolayı yönetim kurulu üyelerine teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.