Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, tedbil-i kıyafet yaptı, dönerci oldu. Usta şapkasını takan Başkan Bakıcı, davetlilerin şaşkın bakışları arasında döner kesti, gelen konuklara ikram etti. Selçuk esnafını desteklemek adına birçok projeyi hayata geçireceklerini söyledi.
Selçuk ilçesinin tanınmış esnaflarından Tuncay Yenilmez’in yeni bir düzenleme ile hizmete sunduğu Pide Salonu’nun (Pamuk Pide) açılış kurdelasını Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, Selçuk Ticaret Odası (STO) Başkanı Koray Yolcu ile birlikte gerçekleştirdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta kaliteli hizmetin ancak işe emek verilmesiyle mümkün olacağını ifade eden Bakıcı, “Dünyanın tanıdığı Selçuk’ta hep beraber el ele kol kola en iyi hizmeti sunmak için çok çalışacağız. Selçuk’u kalkındıracak en önemli etkenlerden biri de saygıdeğer esnafımızdır. Böylesine temiz ve hizmetin üst düzeyde tutulduğu bir mekanı Selçukluların, İzmirlilerin, turistlerimize kazandıran mekan sahibi arkadaşımızı kutluyorum. Yolu açık, kazancı bol olsun” dedi.
Açılışın ardından döner tezgahının başına geçen Başkan Bakıcı, usta şapkasını takarak döner kesti. Ustaları aratmayan Bakıcı, alkışlar arasında döneri keserek gelen konuklara ikram etti.