Haziran ayında yapılacak olan alt ve üst ligler Türkiye şampiyonasına Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde minik boksörler yoğun bir şekilde çalışarak hazırlanıyorlar.
Konu ile ilgili açıklama yapan Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne Bağlı Milli Takım Antrenör Mustafa Şen, “Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü boks takımı olarak Türkiye şampiyonasına yoğun bir şekilde çalışarak hazırlanıyoruz. Hazırlık neticesinde Türkiye şampiyonasında Şanlıurfa’yı en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz. Dolayısıyla sporcularımızda bizi başarıya götürecek yetenek azim ve hırs fazlasıyla var. Bizim bütün çalışmalarımızda Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız Bey’in her zaman bize olan desteğini arkamızda hissediyoruz. Türkiye şampiyonasında takım halinde hedefim ilk üçe girmektir” dedi.
Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, “Boks branşının olimpik olmasıyla beraber bu branşa yoğun bir ilgi ve alaka var. Dolayısıyla bu yoğun ilgi ve alakanın temel sebeplerinden bir tanesi ilimizde başarılı bir şekilde gerçekleştirdiğimiz Büyük Erkek Türkiye Boks Şampiyonası ve Bayanlar Büyük Genç ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonasının destekleyici bir unsur olmasıdır. İlimizde başarılı bir şekilde gerçekleştirilen Boks Türkiye şampiyonaları Şanlıurfa halkına da boks sevgisini aşıladı” diye konuştu.