Kastamonu Güzel Sanatlar Lisesi’nce yıl sonu müzik etkinliği düzenlendi.
Kastamonu Üniversitesi 3 Mart Konferans Salonunda gerçekleştirilen müzik dinletisinde konuşan Okul Müdürü Hasan Civelekoğlu, okullarının kentte bir sanat, kültür ve eğitim merkezi durumuna gelmesi ve bu alanda evrensel sanatın gelişimine katkıda bulunması için ellerinden gelen gayretleri gösterdiğini söyledi.
Resim ve Müzik bölümleriyle eğitim verdiklerini belirten Civelekoğlu, “Zor şartlar altında öğrencilerimize eğitim veriyoruz. Eksik öğretmen kadromuz var. Ayrıca okulumuzda öğrencilerimize yeterli imkanı sunamıyoruz. Buna rağmen hem öğretmenlerimizin hem de öğrencilerimizin tüm gayretleri sonucunda çok daha güzel çalışmalara imza atıyoruz. Bu yüzden öğrencilerimiz, eğitim ve öğretim döneminde öğrendiklerini yıl sonu dolayısıyla misafirlerimize hem müzik ziyafeti sunmak hem de hünerlerini göstermek isterik. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından okulun öğretmen ve öğrencileri tarafından çeşitli müzik dinletileri seslendirildi. Ayrıca gecede öğrenciler, koro eşliğinde çeşitli Türkü ve şarkılarda söyledi.