Yozgat Valiliği tarafından yetim çocuklar ve annelerine yönelik uygulanan bir Koruyucu Yetim Destek Projesi (Hami-Yet) kapsamındaki Hami-Yet çocukları projenin gönüllü destekçilerinden Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürü Dr. Osman Coşkun’u ziyaret etti.
Proje Koordinatörü Mehmet Dinç ve Hami-Yet çocukları, projenin manevi destekçilerinden Coşkun’u makamında ziyaret ederek, sağladığı desteklerden dolayı teşekkür etti. Ziyarette Dinç, Coşkun’a Halk Eğitim Merkezi bünyesinde üretilen teşekkür belgesi ile seramikten yapılma işlemeli ibrik ve leğen hediye etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Coşkun, Hami-Yet Projesi’nin bir vicdan projesi olduğunu belirterek, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da projenin gönüllü destekçisi olacağını söyledi.
Hami-Yet Projesi’ne destek olma fırsatı verdiği için Vali Abdulkadir Yazıcı’ya ve Hami-Yet ailelerine teşekkür eden Coşkun; “Hami-Yet Projesi Türkiye genelinde uygulanması gereken çok önemli sosyal bir proje. Hami-Yet anneleri ve çocuklarına kol kanat geren projenin Yozgat’ta başarıyla ve samimiyetle uygulanmasından son derece mutluluk duyuyorum. Bu önemli projenin devamlılığı ile birlikte ülke genelinde uygulanmasını temenni ediyorum. İnşallah bundan sonra da desteklerimiz her zaman devam edecektir” diye konuştu.
Coşkun, ziyaret sonunda Hami-Yet Projesi Koordinatörü Mehmet Dinç’e günün anısına bir plaket verdi.