Antalya’nın Kumluca ilçesinde Gül-Çetin Kaur Lisesi Okul Meclisi, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı makamında ziyaret etti.
Gül-Çetin Kaur Lisesi Müdürü Osman Mutlu, müdür yardımcıları ve okul meclisi, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette gençlik ve okul hakkında isteklerde bulunan okul meclisi üyeleri, okullarında namaz kılacak ve abdest alacak yer, spor salonu ve okul bahçesine oturma grupları istedi. Öğrencilerin isteklerini değerlendiren Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, oturma gruplarını okul bahçesinde uygun olan yerlere hemen koyacaklarını, mescit ve abdesthane ile spor salonu konusunda da gerekli çalışmaları başlatacaklarını söyledi. Başkan Çetinkaya, “Bugünün gençleri, geleceğin büyükleri ve bu ülkenin yöneticileri olacaktır. Sizlerin istekleriniz, görüş ve fikirlerini çok önemli. Bundan dolayı be okullarımızda okul meclislerinin oluşmasından dolayı büyük mutluluk duyuyor ve sizlerin de yönetimde söz sahibi olmanızı istiyorum” dedi.
Gül-Çetin Kaur Lisesi Okul Meclisi üyelerine, ilçede bulunan diğer okul meclislerinin de katılımıyla ortaklaşa belirli zamanlarda toplantı yapmayı teklif eden Başkan Çetinkaya, bu konuda çalışmalara başlamalarını istedi.