Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'un da refakat ettiği çalışmalarda gittiği her yerde büyük ilgi gören Özden;"İnsanın doğup büyüdüğü ilçesinde halkıyla kucaklaşması kadar güzel bir duygu yok" dedi.

ÖZDEN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Terme Vergi Dairesi, Devlet Hastanesi ve Terme Otogarı'nı ziyaret eden ve burada halkla sık sık sohbet edip sorunları dinleyen Özden, vatandaşlardan büyük ilgi görürken, milletvekili seçildiği takdirde memleketine hizmet etmek için elinden gelen tüm gayreti göstereceğini söyledi. AK Parti'nin 13 yıllık iktidarında her alanda büyük değişim başlattığını ve halkın bu değişimi ve dönüşümü gördüğünü ifade eden Özden; "Bizim halkımız her zaman siyasetçilerin önündedir. Herşeyi görür, irdeler ve sandıkta oyunu ona göre verir. Eğer AK Parti bu memlekete hizmet etmemiş olsaydı halkımız asla partimizi iktidar yapmazdı" diye konuştu.



HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Samsun için yapacak çok işlerinin olduğunu işsizliği önleyici konularda yeni dönemde ciddi adımlar atılacağını ifade eden Özden;"Bu memleket bizim. Buraya hizmet etmekte bizim boynumuzun borcudur. Gece gündüz demeden vatandaşlarımızla el ele gönül gönüle verip sorunları hep birlikte çözeceğiz. Samsunumuzu layık olduğu yere birlikte getireceğiz. Karadeniz'in incisi olan Samsun'a AK Parti döneminde ciddi yatırımlar yapıldı. Yeter mi? Yetmez. Daha fazlasını yapmak için çok çalışacağız. Samsun yeni dönemde gerekli yatırımları alacak. Tüm belediyelerimizle birlikte tam koordineli çalışıp şehrimizi birlikte büyüteceğiz."dedi.