Galatasaray Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin, yarın oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Berabere kalsınlar, ikişer puan kaybetsinler. 4 puan kazanalım istiyorum” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında sahasında Gaziantepspor ile karşılaşan Galatasaray, sahadan 2-1 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sarı-kırmızılı kulübün başkan yardımcısı Nasuhi Sezgin, “Teknik heyete futbolcularımıza iki bayram yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Taraftarlarımız çok mutlu olmuşlardır. Oyun başlangıçta ortada gitti. Rakip Gaziantepspor kontra ataklarla gelmeye çalıştı. İlk golü onlar attı. Biz hemen beraberliği yakaladık. Mutluyuz, bundan sonraki işimiz Astana. Pazartesi günü gidiyoruz. İnşallah oradan da güzel bir netice ile döneceğiz. Belli bir seriyi yakalamış gibi görünüyoruz. Hocamız her şeyin her geçen gün daha iyi olacağını söylemişti. ‘Birlikteliğimiz devam edecek ve yükselişe geçeceğiz’ demişti. Bunun ilk adımları atılıyor. Yönetim olarak bizde hepsinin arkasındayız” dedi.
“DERBİNİN BERABERE BİTMESİNİ İSTİYORUM”
Yarın oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini de değerlendiren Sezgin, “Gönlümden geçen skor berabere kalsınlar istiyorum. İkişer puan kaybetsinler. 4 puan kazanalım istiyorum ama iki güzide kulüp. Güzel bir mücadele olacak zannediyorum. İki takım da kuvvetli, önemli futbolcuları var. Zannediyorum zevkli bir mücadele seyredeceğiz” diye konuştu.