Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Şahin ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar, Yönetim Kurulu üyeleri ile bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Heyet ilk olarak Safranbolu 125.Jandarma Er Eğtim Alay Komutanlığı görevine atanan Jandarma Kurmay Albay Sedat Arıcan’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Meclis Başkanı Ahmet Şahin, “Dünya Miras kenti Safranbolu’muza atanan değerli komutanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum. Bizler Safranbolu TSO Yöneticileri olarak her alanda ortak çalışmalar içerisinde şehrimize hizmet ediyoruz. Bu hizmet dönemleri içerisinde görev değişiklikleri olabilmekte. Daha önce görev yapan ve Safranbolu’nun gelişiminde katkı sağlayan tüm komutanlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. Albay ARICAN;”Nazik ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri olan Safranbolu’da görev yapacak olmaktan mutluluk duyuyorum ”dedi.
Heyet 125. Jandarma Er Eğitim Alay Komutanlığı ziyarettin sonra Karabük Ticaret İl Müdürlüğü görevine atanan Feridun Karataş’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Heyet son olarak Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Hasan Gökkaya’yı ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar ziyarette yaptığı konuşmada, “Yeni yapılan üniversite binasının öğrencilere, akademisyenlere ve Safranbolu halkına hayırlı olmasını diliyorum. Safranbolu, kendine yakışır bir üniversite binasına sahip oldu. Sizin nezdinizde hem öğrencilerimize hem de hocalarımıza sonsuz başarılar diliyorum ”dedi.
Prof.Dr.Gökkaya’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek TSO heyetine yeni yapılan üniversite binasını gezdirerek gerekli bilgiler verdi.