Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen)’ne bağlı Birlik Haber-Sen Erzincan İl Temsilcisi Mustafa Sevilir ve beraberindeki sendika temsilcileri, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Tuna Güneş’i ziyaret etti.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Güneş’i makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Birlik Haber-Sen Erzincan İl Temsilcisi Mustafa Sevilir yönetim kurulu üyeleri, görevinde başarılar dileyerek Erzincan’ımıza ve Ülkemize hayırlı olsun temennilerinde bulundu.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Güneş ve beraberindeki sendika temsilcileriyle bir süre sohbet ederek sendikacıların taleplerinin kendileri için önemli olduğunu ifade edip, sendika başkanın ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek Erzincan’ın gelişimi konusunda kendilerinin sivil toplum kuruluşları ile birlikte istişareli olarak çalışmak istediklerini belirterek birlik olmanın önemini vurguladı.
Ziyarette AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Atilla Atasoy ile Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulu üyeleri Nihat Işık, Levent Kaya, Eyüp Kömür ile Sendika üyesi Ayhan Ateş’de hazır bulundular.
Birlik Haber-Sen Erzincan İl Temsilcisi Mustafa Sevilir temenni ve taleplerini dile getirerek, ziyaretin sonunda Başkan Güneş’e Birlik Haber-Sen Genel Merkezi tarafından yaptırılan cüzdan ve kemerden oluşan hediye paketini takdim etti.