Altınordu’nun Fenerbahçe ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası erteleme maçı biletleri üç ayrı yerden satışa çıkarıldı.
Altınordu’nun Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası’nda 20 Ocak 2015 Salı günü saat 20.30’da oynayacağı erteleme maçının biletleri yeniden satışa çıktı. Futbolseverler 5, 10 ve 15 TL’den satılan çıkan biletleri Yeşilyurt’taki Sait Altınordu Yerleşkesi’ndeki AO Store’dan, Atatürk Stadı gişelerinden ve internet üzerinden satın alabilecekler.
İADE İŞLEMİ 19 OCAK’A KADAR
Ertelenen maça bilet alanlar da 19 Ocak 2015 saat 17.00’ye kadar iade işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Passolig Kartı ile bilet alıp maça gelemeyecek kişiler, çağrı merkezi üzerinden iade bildiriminde bulunup ödemiş oldukları tutarları kartlarına tekrar yükletebilecekler. Kağıt bilet alanlar ise iade işlemlerini Atatürk Stadı gişelerine biletlerini ibraz ederek yapabilecekler.
MAÇA YENİDEN GİRİŞ YAPACAKLARLA İLGİLİ
Passolig Kartı ile daha önceden bilet alan tüm taraftarlar hiçbir işlem yapmadan 20 Ocak’ta oynanacak olan maça giriş yapabilecekler. Kağıt bilet satın alıp 30 Aralık’taki ertelenen maça giriş yapan ve bileti yırtılan futbolseverler, maç gününe kadar deforme olan biletleri ile Atatürk Stadı veya AO Store gişelerine gelerek eski biletini verip yeni biletini teslim alabilecekler. Ertelenen maça hiç giriş yapmamış futbolseverler ise herhangi bir işlem yapmadan maça giriş yapabilecekler.