Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Ziraat Bankası Antalya Bölge Başkanı Fatih Şahan’a nezaket ziyaretinde bulundu.
AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok ve beraberindeki başkanlar, Ziraat Bankası Antalya Bölge Başkanı Fatih Şahan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette, AESOB Başkan Vekili Adlıhan Dere, AESOB Disiplin Kurulu Başkanı Yusuf Kurul, AESOB Disiplin Kurulu Üyesi Yalçın Sayar ve Antalya Çiçekçiler Odası Başkanı Alim Uysal da yer aldı.
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Fatih Şahan, Sevimçok ve beraberindekilere, Ziraat Bankası’nın çalışmaları hakkında bilgi verdi. İlçeler dahil olmak üzere toplam 43 şube ile hizmet verdiklerini belirten Şahan, bir çok yeni şube açacaklarını da söyledi. Akdeniz Sanayi Sitesi, Özgürlük Bulvarı, Varsak ve Gebiz’e şube açacaklarını belirten Şahan, Aksu ve Serik şubelerinin ise büyüyen şubeler arasında olduğunu ifade etti.Ziraat Bankası olarak ürün akışına ve nakit akışına uygun krediler geliştirmek için çaba gösterdiklerini ifade eden Şahan, banka olarak her zaman esnafın yanında olduklarını kaydetti.
AESOB hakkında bilgi veren Sevimçok ise Antalya’nın Türkiye’nin dördüncü büyük esnaf şehri olduğunu, Ziraat Bankası’nın esnafla ilgili paketler hazırlaması durumunda piyasada ciddi bir hareketlenme sağlanacağını söyledi. Esnafta ciddi nakit sıkıntısı olduğunu belirten Sevimçok, mevcut kredilerin esnafa yeterli gelmediğini ve bununla ilgili olarak çalışmalar yapılması gerektiğini de sözlerine ekledi.