Beşiktaş’ta sakatlıkları düzelen Sosa, Atiba ve Serdar Kurtuluş, takımın bugün akşam saatlerinde Club Brugge maçı öncesi gerçekleştirdiği son antrenmanda yer aldı.
UEFA Avrupa Ligi’nde yarın Club Brugge ile karşılaşacak olan Beşiktaş bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Siyah-beyazlılara sevindirici haber Sosa, Atiba ve Serdar’dan gelirken kaleci Cenk Gönen ise kalçasında ağrı hissetmesi sebebiyle salonda çalıştı.
Beşiktaş, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde akşam saatlerinde yarın oynanacak olan Club Brugge maçı hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda sakatlıkları düzelen Sosa, Atiba ve Serdar Kurtuluş takımla birlikte çalışmalara başladı. Kötü haber ise kaleci Cenk Gönen’den geldi. Genç kalecinin kalçasında ağrı olması sebebiyle salonda çalıştı.
Siyah-beyazlılar, 15 dakikası basına açık olan Club Brugge maçı öncesi gerçekleştirdiği son antrenmana düz koşu ile başladı. Daha sonra açma-germe hareketleri yapan Bilic ve öğrencileri, antrenmanın basına kapalı olan bölümünde ise taktik çalışmaları yaptı. Beşiktaş Futbol A Takımı’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar da siyah-beyazlı ekibin antrenmanını takip etti.