Çankırı Belediyesi ve Çankırı Genç Memur Sen işbirliği ile düzenlenen Kutlu Doğum programı büyük ilgi gördü. Geceye, televizyon program yapımcısı Serdar Tuncer konuk oldu.
Hz. Muhammed’in (s.a.v) dünyaya gelişinin kutlandığı Kutlu Doğum kapsamında etkinlik düzenledi. 100. Yıl Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Çankırı Şubesi Başkanı Zeynep Perihan Dinç, Memur Sen yöneticileri ve üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
Etkinlikte ilk olarak Dünya Kuran Okuma Birincisi Somalili Kurra Hafız Muaz Hoca tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti okundu. Çankırı Belediyesi İşaret Dili Kursu öğrencileri peygamberimiz (s.a.v.) için yazılan bir ilahiyi işaret dilinde sundu.
İşaret Dili gösterisinin ardından gecenin konuğu Serdar Tuncer sahne aldı. Peygamberimiz (s.a.v.) için yazılan naatleri okuyan Tuncer, anlattığı menkibeler ile de izleyicileri duygulandırdı. Salondaki atmosferin kendisini etkilediğini söyleyen Tuncer, Çankırı’ya gelmenin çok anlamlı olduğunu belirtti.
Etkinlik, Tuncer kitaplarını imzalaması ile sona erdi.