AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Burak Ceylan, Mersin’de gençleri milletvekili olarak görmek istediklerini söyledi.
AK Parti Mersin İl Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi yapıldı. Dia Center’da gerçekleştirilen kongrenin açılışında konuşan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Burak Ceylan, gençlerin, siyasi partilerin paydaşı olduğunu söyledi. Gençlere güvendiklerini belirten Ceylan, "Bugüne kadar gecesini gündüzüne katmış, emek sarf etmiş gençleri Mersin’de milletvekili olarak görmek istiyoruz. Mersin bu olgunluğa erişmiş durumdadır. Biz de genel merkez olarak bu konuda üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız ve yapacağız" dedi.
AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun ise gençleri bir arada görmekten mutlu olduğunu ve gurur duyduğunu belirtti. Uzun, "Bizim partimizde küsmek ve darılmak yok. Bir görev verildiğinde yerine getirmek isteyen gençlik var" diye konuştu.
Milletvekili Nebi Bozkurt da gençlerin faziletli ve erdemli olması gerektiğini vurgulayarak, AK Parti gençliğinin, belirli ideolojilere saplanmadığını ve ülkesi için çalıştığını söyledi.
AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar da konuşmasında, gençlere başarı dileklerini iletirken, kongrenin hayırlara vesile olmasını temennisinde bulundu.
Tek listeyle girilen seçimlerde güven tazeleyen mevcut Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Sait Kayan ise, sorumluluklarının farkında olduklarını ve AK Parti’nin davasına hizmet etmekten dolayı şeref duyduklarını belirterek, şöyle devam etti; "Biz teşkilat olarak aldığımız hiçbir görevden gocunmuyoruz. Bizim için bayrak asmak, afiş asmak, sokaklarda gezmek, çığırtkanlık yapmak, tabiri caizse bu teşkilatın hamallığını yapmak büyük bir şereftir. Biz bu şerefli davada hizmet ettiğimiz için kendimizi çok şanslı hissediyoruz"