Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde yakalandığı kanser hastalığına yenik düşen 49 yaşındaki Öğretmen Caner Karagöz, gözyaşları arasında toprağa verildi.
Ürgüp Hacı Ahmet Toksöz İlkokulu’nda görev yapan ve Kan Kanseri teşhisi konulduktan sonra bir süredir tedavi gören evli ve 2 çocuk babası Caner Karagöz, geçtiğimiz gün evinde yaşamını yitirdi. Ölümü Ürgüp ilçesinde ve eğitim camiasında büyük üzüntüye neden olan 49 yaşındaki öğretmen için Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünde bir tören düzenlendi. Törene Karagöz’ün eşi ve çocuklarının yanı sıra Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, öğretmenler ve öğrencileri katıldı.
Burada Karagöz’ün hayat hikayesinin okunmasının ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Daha sonra Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Karagöz’ün hastanede tedavi gördüğü sırada kendisine yazdığı mektubu okudu. Bu sırada törene katılan Karagöz’ün ailesinin yanı sıra öğrencilerinin gözyaşlarını tutamadığı görüldü.
Karagöz’ün cenazesi buradaki törenin ardından ise Musalla Camiine götürüldü ve burada kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığına defnedildi.