Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Lig’in 16. Haftası’nda Kasımpaşa ile 10. randevuda karşılaşacak.
Spor Toto Süper Lig’in 15. Haftası’nda İstanbul Başakşehir’e 3 -1 skor ile mağlup olan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, bu hafta oynayacağı Kasımpaşa müsabakasına bileniyor. Kayseri ekibi, Kasımpaşa ile 8. kez karşı karşıya gelecek. Mavi - Siyahlı takım, Kasımpaşa ile şuana kadar, 4 kez birinci lig, 2 kez süper lig, 1 kez Türkiye Kupası, 2 kez de hazırlık maçında kozlarını paylaştı. Şu ana kadar oynanan 7 resmi karşılaşmanın, 5’inden Kasımpaşa galip ayrılırken, 2 müsabaka da beraberlik ile sonuçlandı. Takımlar arasında İki kez oynanan hazırlık maçları da Kasımpaşa lehine sonuçlanırken, Suat Altın inşaat Kayseri Erciyesspor, Kasımpaşa karşısında hiç galibiyet alamamış oldu. Kasımpaşa ve Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor takımları arasında geçen, 7 resmi, 2 hazırlık maçında toplamda 29 kez top fileleri havalandırırken, gollerin 22’si Kasımpaşa hanesine, 7 ‘si de Kayseri temsilcisi hanesine yazıldı.
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ve Kasımpaşa arasında gerçekleşecek müsabaka 4 Ocak 2015 Pazar günü saat 13.30’da Kayseri Kadir Has Stadyumu’nda oynanacak.