AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın Kadın Kollarının düzenlediği etkinlikte kadınlara menekşe çiçeği dağıtarak, 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı.
Cumhuriyet Meydanı ve pazar yerinde kadınlara menekşe çiçeği takdim eden Milletvekili Tunç ve beraberindekiler, 8 Mart Dünya Kadınlar gününü tebrik etti. Bartın kent merkezinde kadınlara menekşe çiçeği takdimi etkinliğinin ardından bir açıklama yapan Milletvekili Tunç, "Toplumun yarısını oluşturan, huzurlu ve mutlu bir aile yapısının tesis edilmesinde, güçlü bir toplumsal yapının kurulmasında her zaman en önemli rolü oynamış bulunan, tarihimizde de büyük kahramanları dünyaya getirerek tarihin sürecinde büyük değişimlere yol açan önderlikleriyle tarihimize damgasını vuran kadınlarımız bizim baş tacımızdır. AK Parti’nin iktidara geldiği 2002 yılından bu yana kadınlarımıza büyük önem verilmiş, kadınlarımızın siyasete aktif katılımlarının sağlanması, kadın istihdamının önündeki engellerin kaldırılması ve kadınlarımızın şiddetten korunması için gerekli yasal düzenlemeler gerçekleştirilmiştir. Dileğimiz kadına karşı şiddetin sona ermesidir" dedi.
Düzenlenen etkinliğine AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’un yanısıra, AK Parti Bartın İl Başkanı Hüseyin Manav, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, AK Parti İl Kadın Kolları üyeleri ve milletvekili aday adayları katıldı.