Cengiz ÇOBAN/İSTANBUL, () SURUÇ'ta canlı bomba saldırısında hayatını kaybeden 55 yaşındaki Nazegül Boyraz'ın Maltepe Zümrütevler'deki evinin bulunduğu sokakta da acı hakim. Boyraz'ın eşi ve çocukları cenazeyi almak için Şanlıurfa'ya gitti. Ağabey Rıza Şeker, amca Hıdır Şeker ve akrabası Kadir Boyraz ailenin evinin bulunduğu sokakta taziyeleri kabul ediyor. Boyraz'ın eşi ve çocukları, cenazeyi almak için Şanlıurfa'ya gitti.

CHP'Lİ MECLİS ÜYESİ KIZI DAHİL 4 ÇOCUK ANNESİYDİ
CHP Maltepe Belediyesi Meclis Üyesi Yasemin Boyraz'ın da annesi olan kızkardeşinin 4 çocuk sahibi olduğunu belirten Rıza Şeker, “En son 2 ay önce İstanbul'da görüştük. Benim oraya gittiğinden haberim yoktu. Acı haberi Sivas'ta aldım. Yarım ekmeğini eşiyle dostuyla bölüşen bir yapıdaydı. Neşe dolu bir insandı" dedi.
Almanya'da yaşayan amcası Hıdır Şeker, "Pazar günü saat 14.00 sıralarında bayramlaştık. Hatta 'son gün bayramlaşırılır mı?' diye espri de yaptık. Acı haberi alınca dünyam başıma yakıldı" diye konuştu.
Bir başka akrabası Kadir Boyraz ise “250 adam Kadıköy'den oraya gidiyor. Neden önlem alınmadı. Anlamış değilim" diye konuştu.
(FOTOĞRAF)