SPOR Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor, PTT 1. Lig ekibi Karşıyaka’nın tecrübeli orta saha oyuncusu Mehmet Ayaz’ı 2 yıllığına renklerine bağladı.
İnegölspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan İnegölspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Döngel, Mehmet Ayaz ile 2 yıllık anlaşmaya vardıklarını söyleyerek, "Biz kendisine çok güveniyoruz. İnşallah bizi şampiyonluğa taşıyacak bir kardeşimiz. Kendisi zaten bunu oynadığı diğer takımlarla ispatlamış ve 6 şampiyonluk yaşamış. 7.sini inşallah İnegölspor'da yaşayacak. Biz umutluyuz. Kendisi orta saha bölgesinde oynamakta. 1982 doğumlu. En son oynadığı kulüp Karşıyaka. Kendisine başarılar diliyorum. İnşallah kazasız, belasız hayırlı bir sezon geçirir" dedi.
HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK
İnegölspor’un yeni transferi Mehmet Ayaz ise hedefleri olan bir takıma geldiği için mutlu olduğunu belirterek, "İnegölspor'u geçen sene yarım bıraktığı hedefine inşallah bu sene takım arkadaşlarım, hocam, yöneticilerimiz ve taraftarlarımızla birlikte ulaşmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.