Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü masa tenisi il temsilciliği faaliyet programında yer alan masa tenisi il birinciliği müsabakaları sona erdi.
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kazım Karabekir Spor Salonu’nda yapılan küçükler masa tenisi il birinciliği müsabakalarına 6 okuldan 40 sporcu katıldı. Heyecanın yüksek olduğu müsabakalarda erkekler kategorisinde Zübeyde Hanım Ortaokulu birinci olurken, kızlar kategorisinde bu isim Makbule Orman Ortaokulu oldu. Oldukça çekişmeli geçen müsabakalarda il birinciliği için ter döken küçük raketlerin mücadelesi müsabakalara ayrı bir hava kattı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, müsabakalara 6 okuldan 40 sporcunun katıldığını söyledi. Tüm spor branşlarında olduğu gibi masa tenisi sporuna da küçük yaşlarda başlamanın önemini belirten Kısacık, “Okullarda başarılı öğrencileri bünyemizde yer alan alanında uzman antrenörlerimizce kulüplere kazandırıyoruz. Antrenörlerimiz ile birlikte ilimizde yer alan tüm okullarda yetenek taraması yapıyoruz. Bu müsabakalarda öğrenciler ve kulüpler için büyük fırsat. Karaman’da olarak sürekli yükselen grafiğimiz var. Bu başarılarımızı daha da yukarı taşıyacağız” diye konuştu.
Müsabakada dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Spor Şube Müdürü Aslan Yıldız, Okul Sporları il temsilcisi Özgür Tunçalp, Yunus Emre Ortaokulu müdür yardımcısı Cihan Kara ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ümit Süleyman Büyüktekin tarafından verildi.