Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), not ortalamaları yüksek olan başarılı öğrencilere; motivasyon yükseltmek ve başarılarının sürekli olması için, Rektör Prof. Dr. Tamer Yılmaz tarafından organizasyon düzenledi.
Öğrencilerinin gelişimi ve yükselişi için çeşitli programlar ve etkinlikler düzenleyen HKÜ, not ortalamaları yüksek başarılı öğrencilerin ödüllendirilmesi için düzenlenen akşam yemeği organizasyonunda, başarıları ödüllendirdi. Öğrenciler ile birlikte birçok öğretim görevlisi de yemeğe katılarak, öğrencileri başarıları için kutladılar.
Başarılı öğrencilere “Onur Öğrencilerim” diye seslenen Rektör Prof. Dr. Tamer Yılmaz öğrencilerine, “Çok değerli onur öğrencilerim, bugün burada sizlerin gayret dolu çalışmalarınızı konuşmak ve ödüllendirmek için bir araya geldik. Üniversitemizde her öğrencimin benim yanımda ayrı bir yeri ve önemi var. Üstüne bir de sizler gibi başarılı olanları gördüğüm zaman hepinizden ayrı ayrı gurur duyuyorum. Hepiniz derslerinizde çok çalışarak ellerinizden geleni yaptınız. Bizim görevimiz ise sizlerin daha iyi ve daha büyük başarılara imza atabilmeniz için her tür imkanı sizlere sağlamakla başlar. Artık sizlerinde bildiği gibi 3. nesil üniversiteler var. Siz gençler bu üniversiteleri iyi takip etmeniz gerekir. Bir üniversite çok köklü bir üniversite olabilir ama, yeni nesil üniversite değilse, sizin istediğiniz eğitimi verme şansı olmayabilir. Ancak bizim üniversitemiz 3. nesil bir üniversite ve sizlere birçok hizmeti aynı anda sunabilen ve sizin istediğiniz eğitimi verebilen bir üniversitedir. Ayrıca günümüzde yeni nesil üniversitelerde daha pro-aktif bir eğitim var. Pro-aktif eğitim ne demek; bir şey yapmaya karar verdiğinizde ona önceden aksiyon göstermek. İşte burada yine çok şanslısınız çünkü bizim üniversitemizde pro-aktif bir eğitim var. HKÜ’nün ve ülkemizin geleceği olan siz ‘Yüksek Onur Öğrencilerimi’ canı gönülden kutluyorum, başarılarınızın devamını diliyorum” diyerek öğrencilerine seslendi.
Yemek organizasyonunun sonunda ise başarılı öğrenciler tebrik edilerek, öğrencilere çeşitli hediyeler verilmesiyle birlikte program tamamlandı.