Erdemli Belediyesi, ilçe merkezi ve mahallelerde bulunan okul ve parklara oyun grupları ve spor aletleri kurmaya devam ediyor.
Belediye ekipleri Erdemli merkez ve mahallelerde bulunan birçok okul ve parka oyun grupları ve spor aletleri yerleştiriyor. Amaçlarının Erdemli sınırları içerisinde bulunan bütün okulların bahçesinde oyun grubu oluşturmak olduğunu dile getiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini ve Erdemli’de oyun grubu olmayan okul, spor aletsiz park bırakmayacaklarını söyledi.
Belediye olarak her alanda hizmetlerinin devam ettiğini belirten Tollu, “Yoğun çalışmalarımız neticesinde okul bahçelerimiz ve parklarımız, Erdemli’nin gülen yüzü olmaya devam edecektir. Ekiplerimiz son olarak Arpaçbahşiş, Elvanlı ve Çiftepınar ilköğretim okullarının bahçesine oyun grubu ve spor aleti kurdular. Erdemli’nin birçok bölgesine spor tesisi yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Herkesin spor yapabilme olanağına kavuşabilmesi için Erdemli Belediyesi olarak ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.
Tollu, açıklamasının sonunda sportif faaliyetlerin çocukları ve gençleri yanlış işlerden koruduğuna dikkat çekerek, "Çocuklarımız ve gençlerimizin sağlıklı yaşam ve kötü alışkanlıklardan korunması için her türlü fedakarlığa hazırız” diye konuştu.