SAMSUN (AA) - A Milli Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Emanuelle Zanini, CEV Avrupa Ligi B Grubu ilk ayağında hafta sonu oynayacakları Slovenya maçlarıyla ilgili  "Her iki takımda da üst seviyede oyuncular var. Elimizden gelenin en iyisini yapıp salondan galip ayrılmak istiyoruz" dedi. 

CEV Avrupa Ligi grup müsabakalarında hafta sonu Samsun'da oynanacak Türkiye-Slovenya maçları öncesinde Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda her iki takımın teknik adam ve oyuncuları basın toplantısı düzenledi. 

Toplantıda, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Turnuva Sorumlusu Tomas Singer, Samsun'da iki güçlü takımın mücadele edeceğini söyledi. 

 A Milli Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Zanini ise Avrupa Ligi maçlarının ilk ayağını oynayacaklarını, grupta çok güçlü rakiplerinin olduğunu belirterek, "Her iki takımda da üst seviyede oyuncular var. Elimizden gelinin en iyisini yapıp salondan galip ayrılmak istiyoruz" diye konuştu.

Takım kaptanı Caner Pekşen de güzel bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, "Samsun'da Tunus ile üç hazırlık maçı oynadık. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Maçlarda elimizden gelen mücadeleyi sergileyeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Slovenya Antrenörü Andrea Giani, Türkiye'nin çok zor ve güçlü bir takım olduğunu belirterek, "Her iki maçı da kazanmak için oynayacağız. Türkiye zor ve iyi bir takım" dedi.

Belarus, Hırvatistan, Romanya, Slovenya ve Yunanistan ile birlikte B Grubu'nda yer alan Türkiye, 11-12 Temmuz'da Samsun'daki ilk ayak maçlarında Slovenya'yı konuk edecek.